Nyheter

Nu utökar vi vårt sortiment på Coop!

Sedan i våras har Kockens kryddor åter tagit plats i kryddhyllan på Coop efter 15 års frånvaro. Responsen från konsumenterna har varit positiv vilket resulterat i att vi nu får möjligheten att utöka vårt sortiment.

Nyheter i kryddhyllan är allt från spännande smaker såsom chili Ancho och curry Oriental till klassiska kryddor som kryddpeppar och kardemumma! Alla förpackade i det praktiska och populära gourmetglaset med snäpplock.

”Efterfrågan har varit större än förväntat och då har Coop beslutat att bredda sortimentet. Dessutom kommer fler Coop butiker att erbjuda Kockens kryddor från v.42 och framåt. Det blir praktiskt för våra lojala konsumenter att de kan köpa Kockens kryddor även när de handlar på Coop.” säger Johan Tornakull, vice VD på Kockens AB.

Du hittar Kockens kryddor på Coop Forum, Coop Extra och i de större Coop Konsum butikerna.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.