Nyheter

Piffi Miso Umami & Piffi Sichuan Umami!

Kockens Foodservice breddar sitt sortiment med två nya innovativa smaksättningar – Piffi Miso Umami och Piffi Sichuan Umami. Dessa kryddor har utvecklats av Filip Poon och ger varje rätt en balanserad umamismak.

Piffi Sichuan Umami är en kryddblandning med inspiration från det kinesiska köket. Denna smakrika krydda fungerar utmärkt i allt från dumplingsfyllning till rubs för anka, kyckling, lamm och nötkött. En idealisk smaksättare för grytor, tofu och buljonger. Med sin aromatiska, mustiga karaktär passar Piffi Sichuan Umami bra även i rätter som färsbiffar, köttfärssås och grönsaksrätter. Den ger en autentisk touch till asiatiska rätter.

Piffi Miso Umami är en mångsidig smaksättare som ger rätterna en extra dimension av umami. Den passar i allt från soppor och grytor till buljonger och marinader, och kan även ge en smakboost i dressingar och dippsåser. Vill ni lyfta smaken på kyckling, fisk, pasta eller till och med vegetariska rätter? Piffi Miso Umami är kryddan som gör det enkelt att få fram den där fylliga umamismaken. Prova den i allt från nudelrätter till sallader och köttfärsrätter – en produkt som hjälper er att skapa rätter som verkligen sticker ut och uppskattas av gästerna.

Piffi Miso Umami och Piffi Sichuan Umami finns i smidiga 1-liters gabeltopförpackningar.

Tillgängliga hos grossist från vecka 45, 2024.

Kontakta oss!