Kapris i lag

Hink: 1550 g gram

Kapris i lag

Krydda som görs av blomknoppar från busken Capparis. Efter plockning får knopparna ligga några timmar innan de läggs i svagt saltad ättikslag. Kapris har en syrlig, svagt bitter smak. Den används som smaksättning i fisksåser, potatissallader, sallader och till kanske det mest kända – wienerschnitzel och råbiff. Kaprisen behåller sin styrka även vid upphettning och passar därför både till kalla och varma rätter.

Kockens kapris ligger i en lag som består av: Kapris, vatten, salt, vinäger, surhetsreglerande medel (ättiksyra), stabiliseringsmedel (kalciumklorid), antioxidationsmedel (askorbinsyra).

Innehåll:

Kapris, vatten, salt, vinäger, surhetsreglerande medel (ättiksyra), stabiliseringsmedel (kalciumklorid), antioxidationsmedel (askorbinsyra).

Hållbarhet: 1,5 år

Ursprungsland: Marocko

Näringsvärden:

Energi
140kJ/ 30 kcal
Fett
<0,5 g
    Varav mättat
0 g
Kolhydrater
0 g
    Varav sockerarter
0 g
protein
2,6 g
salt
9 g
Kontakta oss!