BLT-macka med kyckling

Ingredienser

4 stycken

ca 4 minibaguetter

smör

8- 10 skivor tunnskivad kyckling

Kockens grillkrydda Original

140 g bacon

1 förpackning romansallad eller annan valfri

4 tomater

Instruktioner

  1. Lägg kycklingskivorna på bakplåtspapper. Krydda dem väl runt om med grillkrydda och låt dem bli rumstempererade. Stek dem gyllenbruna och låt svalna.
  2. Stek baconskivorna knapriga.
  3. Dela baguetterna, bred på smör och fördela över sallad, kyckling, tomatskivor och bacon. Avsluta med sallad och lägg dem dubbla. Vira gärna in dem i smörpapper eller liknande och bind samman till ett paket.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?