Nyheter

Ekologiska nyheter från Kockens!

Efterfrågan på ekologiska råvaror fortsätter att öka. Kockens breddar därför sitt sortiment med tre ekologiska nyheter. Glädjande nog väljer dessutom fler kedjor att erbjuda sina kunder Kockens ekologiska kryddor.

Under vecka 34 lanseras ekologiska Chili flakes, ekologisk Curry samt ekologisk Ingefära malen. Därmed finns nu 15 sorters ekologiska kryddor i glasburk, försedda med snäpplock och locketikett.

Nytt från och med denna vecka är också att det inte bara är Willys och ÖoB som erbjuder sina kunder Kockens ekologiska kryddor. Framöver finns de även hos Coop och City Gross.

”Den ekologiska trenden är fortsatt väldigt stark i Sverige. Vi är därför oerhört glada att kunna erbjuda ett ännu bredare sortiment. Att våra ekologiska kryddor framöver även finns att köpa på Coop och City Gross möjliggör för fler av våra konsumenter att lättare hitta vad de söker.” säger Johan Tornakull, vice VD på Kockens AB.

Det ekologiska sortimentet får dessutom en ny enhetlig design, som underlättar för konsumenterna att särskilja produkterna och lättare hitta vad de söker i hyllan.

 

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.