Nyheter

Piffa, toppa och strössla med Kockens Kryddtopping

Nu lanserar Kockens två smakfulla Kryddtoppings med inspiration från skog, natur och kryddträdgården. De har ett vackert och dekorativt utseende med hackade, skurna och strimlade råvaror som ger olika strukturer och crunch.

Våra Kryddtoppings innehåller nya spännande råvaror som är färdigblandade och klara att användas – ta en nypa och strö över eller använd direkt i maträtten! Båda våra kryddtoppings är en utmärkt smaksättare till vegoråvaror och exempelvis pokébowls.

Kryddtopping – Spenat, Ramslök, Lingon har en smak och doft av vitlök, basilika och oregano. Passar bra till fisk, rustika rätter, soppor, havet och fermenterade grönsaker. Läs gärna mer här >>

Kryddtopping – Tomat, Zucchini, Rödlök har en smak och doft av lök, enbär och örter. Passar bra till sallad, pasta, köttbullar, vegolasagne, linsgrytor och tofu. Läs gärna mer här >>

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.