Gör så här:
1. Koka äggnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten för att stoppa tillagningen och ställ åt sidan.
2. Dela pak choi på mitten och koka i cirka 3 minuter eller tills de är lätt mjuka.
3. I en stor kastrull, fräs kycklingen i rapsolja och sesamolja på medelhög värme i cirka 3 minuter tillsammans med vitlök och ingefära.
4. Tillsätt 1 liter kokande vatten, 2 tsk Piffi Miso Umami, soja och socker. Låt soppan koka upp och sänk sedan värmen till låg. Låt sjuda i cirka 5 minuter.
5. Smaka av soppan och justera kryddningen vid behov med mer Piffi Miso Umami, sojasås, salt eller socker.
6. Fördela de kokta äggnudlarna och pak choi i serveringsskålar.
7. Häll den heta soppan över nudlarna och
toppa med vårlök och koriander