Kall remouladsås

Ingredienser

10 portioner

150 g majonnäs 90%

167 g matlagningsyoghurt

60 g grillgurka

10 g senap

2 g fryst persilja

2 g fryst dill

1 g Kockens dragon

1 g farinsocker

salt

Kockens vitpeppar malen

80 g Kockens Redning

100 g vatten

Instruktioner

Några dagar innan, koka potatisredning och kyl(80 g redning/liter vatten). Blanda majonnäs, matlagningsyoghurt, redning, senap, salt och
vitpeppar. Tillsätt övriga ingredienser. Smaka av.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?