4 kycklingklubbor
2 tsk Piffi Sichuan Umami
1,5 tsk salt
4 msk hoisinsås
2 msk rapsolja
Till servering:
Nykokt jasminris
1 gurka, skivad
1 dl salladslök, skivad
2 krukor koriander
4 portioner
4 kycklingklubbor
2 tsk Piffi Sichuan Umami
1,5 tsk salt
4 msk hoisinsås
2 msk rapsolja
Till servering:
Nykokt jasminris
1 gurka, skivad
1 dl salladslök, skivad
2 krukor koriander
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 180 °C.
2. Gnid in kycklingklubborna med rapsolja, salt och Piffi Sichuan Umami. Lägg dem på en ugnsplåt.
3. Fördela en matsked hoisinsås på varje klubba och bred ut så att hela kycklingen täcks.
4. Rosta kycklingen längst ner i ugnen med varmluft i cirka 30–40 minuter, tills den är genomstekt och har en fin yta.
5. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen och skär under tiden gurkan och salladslöken.
6. Servera kycklingen med ris, skivad gurka, salladslök och koriander. Toppa gärna med lite sesamfrön.