Kanelknäcke

Ingredienser

1 gastrobleck

5 dl Lailas Blå Mjölmix
1 dl bovete
1 dl chiafrön
2 dl solrosfrön
1 dl olja
1 msk honung
2 msk Kockens kanel malen, Ekologisk
5 dl kokande vatten

Instruktioner

1. Rör ihop alla torra ingredienser tillsammans med vatten och olja. Kavla ut tunt mellan två bakplåtspapper. Receptet räcker till ett gastrobleck. Markera längder eller rutor med kniv eller sporre.
2. Grädda i 150 °C i ca 55 minuter.

Gott till mellanmål!

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?