Beancurry Vindaloo

Ingredienser

4 port.

2 st morötter, skalade, grovskurna

2 st smålökar

1 msk smör

2 dl gröna linser

1 burk kikärtor

1 msk Kockens curry Vindaloo

1 dl yoghurt

1 st citron, saften

Instruktioner

Fräs grönsakerna i smöret. Tillsätt curryn och svetta i några minuter till. Tillsätt linser och täck med vatten. Koka tills linserna mjuknar, då tillsätter man kikärtor, grädde och låter det koka ihop några minuter. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.

Servering

Servera i varma djupa tallrikar.

Vi på Kockens levererar hållbara produkter som övertygar och överraskar. Med en stor nypa ambition, en ännu större dos nyfikenhet och över 100 års erfarenhet skapar vi smaker för idag och imorgon. En nypa av rätt krydda kan vara allt du behöver för att skapa matlagningsmagi.

Betyg

Vad tyckte du om receptet?